Милан и Ливърпул се разминаха за Балотели

Ливърпул се отказа от възможността да вземе под наем звездата на Милан Марио Балотели въпреки усилените преговори между двата клуба в последните дни. Според информация от клуба засечката е станала, след като италианците са отказали да приемат включването в договора на клауза за „добро поведение" - нещо, което е изключително приемливо с оглед проблемите, които създава талантливия, но разглезен нападател.

Ливърпул търси класен нападател, който да замести продадения на Барселона Луис Суарес, а мениджърът на клуба определи Марио Балотели като реалистична цел. В Ливърпул обаче искаха да вземат противоречивия италианец под наем за един сезон като си запазят възможността да го върнат веднага на Милан ако Марио отново демонстрира, че има проблеми с дисциплината.

24-годишният Марио постоянно създава проблеми - както на терена, така и извън него и в момента Милан търси начин да се отърве от него, но без особен успех.

По-рано това лято се появи информация, че Балотели може да се върне във Висшата лига с екипа на Арсенал, Арсен Венгер имаше интерес към нападателя, след като се разбра, че в Милано са готови да го продадат на по-ниска цена. Но в крайна сметка французинът реши да не поема този риск, а сега от сделката се отказа и от Брендън Роджърс.

Новините

Най-четените