Ронда няма да се бие на UFC 200, Холм срещу Тейт за титлата

Няма да гледаме реванш Ронда Раузи – Холи Холм през юли. Вместо това, новата шампионка ще защитава титлата си срещу Миша Тейт в UFC 197 на пети март в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.

Това ще е първа защита за Холм, като американката е непобедена досега в окагона и има 10 победи в 10 мача. Холм стана първият боец, печелил световни титли и в бокс, и в ММА, след като нокаутира Раузи във втория рунд през ноември.

Миша Тейт е в серия от четири поредни победи – над Лиз Кармуш, Рин Накай, Сара макман и Джесика Ай. Това ще е втори мач за титла за 29-годишната американка в кариерата й в UFC, след като през декември 2013-а загуби от Ронда Раузи след събмишън в третия рунд.

Мейн ивентът на вечерта пък ще бъде двубоят между Конър Макгрегър и Рафаел дос Аньос. Ирландецът ще се опита да се превърне в един от само тримата бойци, които са държали титли в две категории.

Макгрегър победи Жозе Алдо с нокаут след едва 13 секунди и завоюва колана в категория до 66 кг и сега се качва една категория нагоре – до 70 кг – за да предизвика бразилеца Дос Аньос за шампионската титла.

Все още не е ясно кога Ронда Раузи ще се завърне в октагона след тежкия нокаут срещу Холм. Рауди ще участва във възстановка на филма Roadhouse, но снимките се бавят и това е една от причините за забавянето на завръщането й.

„Снимките се забавиха. Тя може да се справи и с двете, но защо да го прави? Снимките ще приключат преди UFC 200, но ще има много малко време за подготовка. Нещата, които направи през последните три години, са невероятни. Никога не е казала „не“ на нищо. Така че, когато ми каже, че се нуждае от повече време, знаете ли какво? Ще го получи“, каза президентът на UFC Дейна Уайт по темата.

#1 bludniq_sin 13.01.2016 в 14:30:43

Дайте малко време имплантите от избитите и зъби да се "хванат" както трябва, че да не изпокапят пак след някой тупаник.

Новините

Най-четените