Там лятото не свършва през септември

В града вече се усещат първите хладни сутрини и вечери, но далеч от бетона и задръстванията все още има приятни места, на които да оползотворите слънцето и топлите дни на септември. Циганското лято е страхотно време за пътуване и море, стига да знаете къде да отидете.

В това отношение гръцките острови могат да ви предложат много - транспортът до тях е удобен и ще ви посрещнат екзотични пейзажи, красива природа и автентична кухня, в която прясно уловената риба и морски деликатеси са на почит.  Там можете да прекарате късната си отпуска с узо или коктейл в ръка на фона на палми, маслинови дървета и яркосиньо море.

Още един плюс е, че на юг лятото продължава далеч по-дълго, отколкото в България, температурите са идеални за плаж и разходки, но потокът от туристи вече не е чак толкова голям, колкото е през юли и август. Така можете да сте сигурни, че ще си починете истински без да ви се налага да понасяте големи тълпи от хора около вас.

Вижте шест от най-красивите гръцки острови, които са добра идея за почивка в края на летния сезон. А ако ви допаднат - резервирайте почивка още сега, на която да се отдадете още този уикенд - без оправдания, без алергии, без страхове, без „следващата година ще отида". Отделете време за вас и вашите сетива.

 

Новините

Най-четените