Най-добрите и най-лошите екипи на Australian Open 2016

Рафаел Надал отпадна още в първия кръг на Australian Open. Симона Халеп също изхвърча още на старта. Анджелик Кербер за малко да се сбогува с първия за годината турнир от Големия шлем преди още да е започнала истинската битка.

Агнешка Радванска пък изхвърли Южени Бушар в най-очаквания мач при дамите от втория кръг. Australian Open 2016 вече ни предложи доста изненади в схемата при мъжете и при жените.

За радост, Григор Димитров върви уверено напред и в петък сутринта ще се изправи срещу Роджър Федерер. Двамата ще играят за втори път помежду си тази година, след като швейцарецът взе сблъсъка в Сидни с 2-1 сета.

Първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова обаче отпадна безславно още в първия кръг в Мелбърн след загуба с 4-6, 4-6 от казахстанката Ярослава Шведова. Това бе трето отпадане на Цвети още на старта в 11-ото й участие на Australian Open.

Освен за качеството на тениса обаче, се заговори много и за екипировката на тенисистите, като в основата на дебата сред фенове и специалисти стои и потникът, с който Григор се появи в Мелбърн.

Затова решихме да сравним кой успя да направи попадение и кой се провали в опита си за оригинална екипировка на Australian Open. Отговорът – в галерията.

#3 JB 20.01.2016 в 22:43:43

То май по-скоро на Евгени Минч са потекли лигите. Потникът на Григор го прави мъженствен.

#5 JB 21.01.2016 в 03:10:58

Мако, ти си твърде интелигентен, за да умееш да правиш разлика между "потникът го прави" и "е". Никога не съм твърдял второто. Разбира се, че е въпрос на вкус, и според мен потникът е доста несполучлив, особено по отношение на цветовете и още повече за мъж. В това няма нищо обидно и не е нужно, веднага да се "скача" на бой. И абстрахирайки се от Григор - супер спортист и супер телосложение, не гарантират нищо.

Новините

Най-четените