Instagram провали съдебния иск на Бушар

Южени Бушар получи отговор на жалбата си срещу Тенис Асоциацията на Съединените щати (USTA) след инцидента на US Open, при който се подхлъзна и падна в съблекалнята.

Както е известно, Бушар твърди, че падането ѝ е било причинено от "хлъзгава, непозната и опасна субстанция" на пода в съблекалнята и че травмата е вследствие на невнимание и небрежност на персонала.

Според USTA, организаторите на US Open ще оборят твърденията на канадката, тъй като тя е опитен състезател от професионалния тур и не е трябвало да посещава помещението за физиотерапия без оторизиран придружител.

Освен това, USTA подчертава, че последните изяви на Бушар в социалните мрежи противоречат на твърдението ѝ, че продължава да чувства последиците от това подхлъзване.

В последните два месеца, канадската тенисистка е доста активна, особено в Instagram. Публикува снимки от всякакви спортни събития, на които присъства, как отпразнува Хелоуин и др.

Бушар се подхлъзна в съблекалнята след мача на смесени двойки, който последва успеха ѝ в третия кръг на сингъл срещу Доминика Цибулкова. Тя беше принудена да се оттегли от US Open, както и от следващите турнири в Токио, Ухан и Пекин.

Новините

Най-четените