Йога инструктoрката с наднормено тегло, която покори Instagram

Дана Фалсети е на 22 години и е от Пенсилвания, САЩ. Свикнали сме с клишето, че „американците са дебели", както и с новата мода жени с нестандартни килограми и форми да се появяват на корици на списания.

Това, с което Дана се различава от обикновената пухкава дама по клинче в интернет обаче, е фактът, че е йога инструктор с повече от 82 хиляди последователи във Facebook и цели 208 хиляди в Instagram.

Йогата променя живота на Дана и слага край на години системно преяждане и неувереност в себе си. Според нея не загубата на тегло е ключът към щастието, а това да се научиш да приемаш и харесваш себе си такъв, какъвто си.

Когато е в колежа, тя достига най-високото си тегло от 136 килограма и е дълбоко убедена, че се чувства ужасно, заради размера си.

После обаче сваля 31 килограма и осъзнава, че все още е нещастна. Тогава започва да посещава йога като нещо ново и различно в период, в който усеща, че сякаш се предава.

Ето как животът на едно "пълничко момиче" претърпява обрат. Това, което Дана започва да прави с тялото си не само довежда до извоюването на вътрешната увереност, от която винаги се е нуждаела, но и до напълно ново начало. Вижте я в невероятни йога пози в галерията.

Новините

Най-четените