Когато треньорите бяха футболисти

Големи дербита се задават във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

Реал гостува в Дортмунд, ПСЖ приема Байерн Мюнхен, а с нетърпение очакваме и сблъсъка между двама от най-колоритните треньори в лицето на Антонио Конте и Диего Симеоне, когато Атлетико Мадрид и Челси се изправят един срещу друг на „Метрополитано“.

Това ще е първият европейски двубой за „дюшекчиите“ на новия им стадион. Симеоне и момчетата му ще се надяват да поднесат приятен подарък на феновете си по случай дебютния мач на новото бижу.

Атлетико има една-единствена загуба като домакин в Европа под ръководството на аржентинеца – от Бенфика преди цели две години, но пък фаталистите изтъкват, че тя дойде именно във втория кръг от групите през сезон 2015/16.

Зрителите ще сме раздвоени между случващото се на терена и реакциите на двамата специалисти край тъч линията. Конте и Симеоне са винаги колоритни и горят във всеки един мач на отборите си. Но такива си бяха и като футболисти.

Имената и на двамата присъстват в идеалната 11-орка от треньорите на участниците в тазгодишното издание на Шампионската лига, построена от официалния сайт на УЕФА. Помните ли ги как изглеждаха като футболисти?

Вижте още кои попадат в нея в галерията.

Новините

Най-четените