Реал без Бейл, Рамос, Марсело и Иско за ЦСКА

Реал Мадрид ще бъде без звездата си Гарет Бейл за гостуването на ЦСКА Москва от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

Уелското крило бе заменен на полувремето при равенството 0:0 в градското дерби с Атлетико в събота вечер заради контузия в бедрото.

Взимайки само точка, Реал пропусна да се възползва от грешката на Барселона срещу Атлетик Билбао и да излезе еднолично начело в Ла лига. В момента и двата гранда са с по 14 точки след седем кръга, но каталунците са с по-добра голова разлика.

Бейл е основният футболист на „кралете“ след напускането на Кристиано Роналдо в посока Ювентус през лятото и има четири гола и три асистенции от началото на сезона във всички състезания.

Марсело и Иско, които пропуснаха домакинството на Атлетико, и капитанът Серхио Рамос също няма да бъдат на разположение на старши-треньора Джулен Лопетеги за мача в Москва във вторник.

Реал, който спечели последните три издания на Шампионската лига, започна тазгодишното си участие с класически успех с 3:0 над Рома на „Сантяго Бернабеу“.

Двубоят между ЦСКА Москва и Реал е на 2 октомври от 22:00 часа българско време, а в същия час Рома приема Виктория Пилзен в другия мач от група G.

Новините

Най-четените