Скандалът между Жозе и Погба ще съсипе Юнайтед: 5 извода след измъчения хикс със Севиля

Манчестър Юнайтед изигра поредния си посредствен мач и стигна до само 0:0 като гост на Севиля в първия 1/8-финал от Шампионската лига между двата отбора.

Не е учудващо, че най-слабо резултатният мач от тази фаза в най-престижния европейски клубен турнир, се случи именно в двубой на отбор на Жозе Моуриньо.

Докато във всички останали осминафинали видяхме поне по два гола, а в цели пет по 4+ попадения, „червените дяволи“ отново се задоволиха с недопускането на загуба и чиста мрежа, постигната след ново брилянтно представяне на вратата от Давид де Хеа.

Цели пет английски отбора се класираха за фазата на директните елиминации в Лигата този сезон и всеки един, със сигурност, е повече или по-малко доволен от представянето и резултата си. С изключение на Юнайтед.

Ливърпул разгроми Порто с 5:0, Манчестър Сити разби Базел с 4:0, Тотнъм стигна до частичен обрат от 0:2 до 2:2 като гост на Ювентус в Торино, а Челси удържа за 1:1 и дори пропусна да победи Барселона.

В същото време, Моуриньо се провали дори с паркирането на автобуса, но благодарение на „шофьора“ Де Хеа се измъкна „сух“ от врящия котел „Рамон Санчес Писхуан“.

Севиля може да съжалява за пропуснатите възможности, но все още има шансове за класиране срещу този Юнайтед. С един гол на „Олд Трафорд“ и при тази слаба игра в нападение на „червените дяволи“, тимът на Винченцо Монтела не е изключено и да поднесат изненадата.

Това беше първи мач на 1/8-финалната фаза в Шампионската лига за Юнайтед от четири години насам и представянето си тимът на Жозе Моуриньо с нищо не показа, че заслужава да се намира там.

Преди реванша със Севиля за „червените дяволи“ предстоят нови тежки сблъсъци с Челси още този уикенд и с Ливърпул в средата на март, които могат да доведат до още по-голяма криза.

Какво става в Юнайтед, до какво може да доведе войната между Жозе Моуриньо и Пол Погба и кой е големият печеливш от сегашната ситуация в тима – вижте в галерията пет извода след равенството 0:0 срещу Севиля.

#1 Japi 23.02.2018 в 13:59:00

Това че струва 100 мл. не го прави по-добър, а само показва колко нереални са днешните цени на футболистите. А в този мач специално, Погба се носеше, като надрусан прилеп насам-натам с разперени ръчички...и игра слабо, много слабо. Аз лично дори бих го сменил през второто полувреме....

Новините

Най-четените