Twitter се чуди защо Салах се издразни на победния гол на Фирмино

Ливърпул победи ПСЖ с късен гол на Роберто Фирмино и хвърли в екстаз запалянковците на "Анфийлд роуд", но един детайл от суперсблъсъка във вторник озадачи феновете на мърсисайдци.

Веднага след попадението на бразилеца, който влезе 20-ина минути преди края на мястото на Даниел Стъридж, показаха резервната скамейка на домакините, на която Мохамед Салах запрати към земята бутилката с вода, която държеше в ръцете си.

Най-странното е, че жестът изглеждаше гневен, а не като радост, докато съотборниците му се прегръщаха на терена.

Този момент от двубоя предизвика големи дискусии в Twitter, където феновете се питаха каква е била причината за реакцията на голмайстора.

"Изглеждаше сякаш Салах не беше доволен от победния гол", отбелязаха няколко човека.

Друг пък попита: "Сериозно ли е Мо да се издразни така на победния гол?".

След внимателното преглеждане на кадрите обаче се вижда, че Салах първо вдига ръцете си във въздуха след гола, след което хвърля бутилката.

"Това, вероятно, е отдушникът на напрежението, което бе натрупал заради неубедителното си представяне", обединиха се накрая в социалната мрежа.

Гол на звездата бе отменен, а негова грешка бе в основата на изравнителното попадение на Килиан Мбапе за 2:2 в 83-тата минута. Две по-късно египтянинът бе сменен от Джердан Шакири.

Новините

Най-четените