Лидерът в Англия срещу лидера в Италия в ШЛ (превю и прогнози)

Лидерът в Англия срещу лидера в Италия е мачът, който приковава вниманието в първия ден на битките от 3-ия кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

Манчестър Сити приема Наполи в най-интересния двубой тази вечер, а погледите ще бъдат насочени и към "Сантяго Бернабеу", където Реал Мадрид е домакин на Тотнъм.

Ще ви представим най-важните новини от лагерите на отборите преди мачовете, както и нашите прогнози за тях.

Група "Е"

Спартак (Москва) - Севиля гол/гол за 1.80

Марибор - Ливърпул (-2.0) 2 АХ за 1.90

Спартак (Москва) на Ивелин Попов е домакин на Севиля, а българският национал най-вероятно ще се появи в игра след почивката. Спартак има две равенства от първите си два мача, докато Севиля е лидер в групата с 4 точки и с евентуален успех в Москва може да направи голяма крачка към осминафиналите.

Денис Глушаков се завърна в състава на московчани през уикенда след повече от месец отсъствие заради контузия, а Куинси Промес също е готов да започне като титуляр.

Севиля ще търси с всички сили победата и ще се уповава на добрата си статистика срещу руски отбори - една загуба в последните осем мача. В същото време Спартак се стабилизира и няма поражение в 9 мача, но пък продължава да допуска голове във вратата си. Двата тима да отбележат за коефициент от 1.80 изглежда добра опция

В другия двубой от групата Ливърпул гостува на Марибор.

Мърсисайдци са длъжни да спечелят в Словения срещу аутсайдера, но Юрген Клоп предупреди, че на неговия тим няма да му е никак лесно. Все пак "червените" би следвало да се "отпушат" на словенска земя и да стигнат до убедителна победа.

Лошата новина за гостите е отсъствието на Садио Мане, но и без него Ливърпул може да победи с повече от два гола разлика, а азиаткият хендикап дава възможност за връщането на залога при успех на англичаните точно с две попадения.

Вижте в галерията прогнозите за мачовете от останалите групи.

Новините

Най-четените