Бал без принцеси

Ако Волен Сидеров наистина искаше да ходи в Европейския парламент, щяхме да видим неговите ангели плътно да го следват и в листата. В челната тройка обаче попадат любителят на жеста „среден пръст" Десислав Чуколов и депутатът-журналист-водещ Магдалена Ташева, която дълго време привиждаше сирийските бежанци като канибали, кръвопийци и терористи.

В този триумвират на „Атака" няма нищо изненадващо и изкушаващо за избирателя. Напротив - това е поредната партия, чийто вожд самоотвержено застана първи в листата, за да „привлече" повече гласоподаватели.

Колкото до Чуколов и Ташева - това намирисва повече на „разкарване чрез повишение", какъвто е случаят на Делян Пеевски и ДПС по подозренията на редица анализатори. Просто в един момент разни партийни кадри и депутати стават повече в тежест, отколкото в полза, така че отиват (да се пенсионират) на скромен пост на тихо и далечно място.

Не е ясно какво точно биха правили Чуколов и Ташева в така омразния им Брюксел. Разбира се, за предпочитане е да изучаваш колониализма на плажа във Варадеро, но тези места бяха запазени за други.

А Деница Гаджева, Калина Балабанова и Миглена Александрова можеха да бъдат много по-маркетингови кандидати за „Атака", която в последните години сериозно страда от синдрома на късата пейка, след серията от семейни раздори и отцепници в партията.

Изобщо, този 25 май се очертава доста скучен и не секси изборен ден. Няма да има принцеси.

Дори прочутата Калина Крумова, бивш ангел и настояща "евромайка", бе подредена на 14-то място в общата листа на „България без цензура" и ВМРО. Пак там на фаталната 13-та позиция е хванатата с допинг надежда на българския спринт Тезджан Наимова.

Този изборен бал ще е без Пепеляшки. Сигурно, за да не станат на тикви в полунощ (когато стават ясни резултатите).

#2 mahamadu 22.04.2014 в 17:22:20

АТАКА няма да спечели нищо на тези избори. А в същото време поне Калина върши повече работа при ББЦ отколкото просто да краси Атака

#5 pixie 22.04.2014 в 21:18:38

"Пак там на фаталната 13-та позиция е хванатата с допинг надежда на българския спринт Тезджан Наимова." Къде другаде, освен в политиката да се реализира "надеждата". Единственото поприще, където измамата е задължително средство за пробив. Много правилно се е ориентирала, там феър плей няма, пък е едва ли някой вече го очаква от нея след дисквалифицирането й. Ако такъв е пълнежа и на другите листи, мале, мале...

#6 Bono-2 23.04.2014 в 08:55:38

mahamadu Каква точно пък работа може да върши Калина Крумова? Съгласен съм че Атака ще вземе точно нищо на тези избори (поне ако не активизира някоя анти циганска кампания). Надявам се хубавците от ББЦ да вземат същото. Бареков и Петров просто ми идват в повече за храносмилането.

#7 Оня Дето Го Трият 23.04.2014 в 09:39:59

Гюлеметов Що те няма като принцеса в листата тоя път?

Новините

Най-четените