Камила Мороне - тя далеч не дължи славата си на Леонардо ди Каприо

Тя е наполовина аржентинка и наполовина - американка, на което дължи екзотичните си черти.

Жени като Бела Хадид и Кендал Дженър не пестят комплиментите си към нея като модел. Тази година британското издание на Vogue я определи като "следващото голямо чудо на фестивала в Кан".

За мнозина Камила Мороне е известна като "новото гадже на Леонардо ди Каприо", но тя е много повече от това.

Неслучайно й предричат успешна кариера в киното. Тази година Мороне направи впечатление с драматичната си роля в "Мики и мечката" - история за 17-годишна тийнейджърка, която се грижи за баща си - пристрастен към успокоителните ветеран от войната в Ирак.

За образа си на Мики Камила трябва да напълнее значително и да промени външния си вид, за да изглежда като момиче, живеещо в мизерна каравана. Усилията обаче явно си заслужават, защото отзивите и на критиката, и на зрителите са предимно положителни.

Извън големия екран 21-годишната Мороне развива и кариерата си на модел.

Ангажиментите й включват корици за Vogue и Elle и рекламни кампании за брандове като Gucci и Chanel. Работи и като едно от рекламните лица на младежката линия за бельо на Victoria's Secret - VS Pink, така че не е изключено да я видим като "ангел" на прословутата марка.

Колкото до връзката й с Леонардо ди Каприо - двойката се опитва да запази колкото се може повече дискретност. Те често са засичани заедно и последно демонстрираха любовта си пред обективите на папараците в Кан и в Ню Йорк.

Има предположения, че Камила няма да се окаже просто поредното завоевание на актьора и намекват, че може би на хоризонта се задава предложение... Дали ще видим "вечния ерген" най-накрая до олтара - не се знае, но предвид статистиката за възрастта на приятелките му, можем да се усъмним: досега актьорът не е оставал с жена на над 25 години.

Междувременно в галерията можете да видите няколко любопитни факта за Мороне.

Новините

Най-четените