Новото семейство на Венсан Касел

"Семейството ми с Тина" - с такова заглавие излиза корицата на последния брой на италианското издание на списание Vanity Fair, посветено на сватбата на 51-годишния френски актьор Венсан Касел с 30-години по-младата от него моделка Тина Кунаки.

Тина в момента е едва на 21 години, но това не е пречка за любовта между двамата. Всъщност тя дори няма 18 години, когато двамата се запознават, но след срещата им нищо не може да спре любовта на Касел.

"Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе наистина забавно. Но след време почувствах, че животът ми е празен", разказва той в интервюто за Vantiy Fair.

"В един момент се почуствах опустошен. Даже не очаквах да срещна когото и да било, това стана внезапно. И това е момиче, много по-младо от мен", допълва още актьорът.

По думите му той разбрал на колко години е Тина чак на следващия ден след запознанството им и бил повече от удивен. Той обаче взел решение, че иска да продължи тези отношения към нещо по-сериозно и дори се срещнал с баща й, за да легитимира" любовта си към нея.

Интересното в случая е, че при самото им запознаване момичето е на снимки и дори няма идея кой е Венсан Касел, че е световноизвестен актьори и дори не е гледала който и да е от филмите му.

От разговора обаче и двамата се харесват много, а след това отношенията им се задълбочават.

Така техният роман започва да се развива стремително бързо. Но предложението за брак за Тина било напълно изненадващо. Когато той я попитал дали тя ще се омъжи за него, тя не била готова за този отговор, защото не били обсъждали този въпрос преди, признава самата тя.

От своя страна, Тина също е щастлива и не пести суперлативите за мъжа до себе си: "Той е джентълмен, много е внимателен с мен, много интелигентен, талантлив, секси, интересен и забавен..."

Единствените им разногласия към момента се ограничават в областта на музиката - докато Венсан предпочита мелодични парчета в стил боса нова, Тина харесва по-съвременна музика.

В интервюто за списанието Касел не пропуска темата и за бившата си съпруга Моника Белучи. Двамата бяха заедно в продължение на 18 години (13 от които брак) и имат две деца.

"Никога не бих направил нищо лошо на Моника. Обичам я и я уважавам. Ако има нужда от мен, винаги бих й помогнал."

Двамата си поделят грижите за децата им Дева (14 години) и Леони (8 години). Венсан обаче няма намерение да спира дотук. Именно затова иска и брак с Тина - за да могат да имат истинско семейство и свои деца.

Колкото до новата му съпруга, тя определено е чаровна и интересна. Екзотичните й черти идват от смесения й произход. Баща й е мароканец с корени в Того, а майка й е сицилианка. Едва на 15-годишна възраст Тина се премества да живее в Мадрид, за да продължи образованието си.

Кариерата й на модел тръгва рязко нагоре, след като участва във видеоклип на популярния френски изпълнител M. Pokora през 2016-та година. Днес тя дефилира на важни модни събития и е наета от три различни агенции. Освен това има над 150 000 последователи в Instagram, където определено не се свени да показва личния си живот.

А самият Венсан Касел е безумно влюбен в нея.

Сега вече двамата са женени. Самата сватба се проведе в град Бедар в югозападна Франция пред погледа на звезди от киното и модния подиум и пред местните.

#1 Kenny McCоrmick 26.08.2018 в 14:27:16

Касел, милият, удари дъното и взе да копае. Кризата на средната възраст не понася добре на някои мъже...

#2 бай Йух 26.08.2018 в 15:07:52

Черна перла, няма какво да кажа повече. Венсан малко като Лео, все по турбо-красавици си пада

#4 storm 26.08.2018 в 17:54:23

Kenny McCоrmick хахаха представям си жена ти или приятелката ти.. или петпръстова мара... Ослепително красива, нали.. поправи ме ако греша?

#5 Kenny McCоrmick 26.08.2018 в 17:57:58

Не ми е приятно да влизам в ролята на deowin, но когато се почнат такива предположения за нечий личен живот - те не говорят добре за коментиращия, не за коментирания. И наистина ли е толкова откачено някой мъж да не вярва как ще замениш Моника Белучи с някаква цицореста мулатка?

#6 storm 26.08.2018 в 18:20:44

хмм.. извинявай! коментара беше по енерция., маймуна е виновен. просто последствие от ''разговорите'' ми с него. Нормалният отговор на въпросът ти е - Да откачено е някой мъж да не вярва как ще замениш Моника Белучи с някаква цицореста мулатка, защото ти не си живял с Моника 18 години.. Само те си знаят защо са се разделили. Освен това, защо предполагаш, че той вижда в нея само цици и тен?! Това не е ли също някакво такова предположение за нечий личен живот?! Освен това не виждам как това, че Моника в момента е необвързана, може да е лоша новина

#7 storm 26.08.2018 в 18:25:42

До колкото разбирам от статията, той пича дори не е заменил едната за другата. С Моника са се разделили преди да срещне това момиче. Занимаваме се тук с клюкарски хроники, хора без работа БТВ Мадамата е красива, за останалото незнам...

#8 Kenny McCоrmick 26.08.2018 в 22:55:39

storm, аз съм човек, който вярва, че всеки си има... айде, ако не "свой тип", то поне нещо, което константно харесва. Което всичките му партньори имат. Затова и намирам нещо много съмнително, когато от Моника Белучи скочиш на... това тук. Ако и да е след време. Понеже Хари спомена абсолютно ирелевантно Джордж Клууни, аз например намирам жената на Клуни за почти толкова красива и класна, колкото Белучи. От друга страна гледам снимките на тази Тина и виждам едно нахално и нагло изражение без грам класа и финес. Затова не мога да го съпоставя с Белучи, с Джоли (за която пък друг съфорумец нещо изнедоволства). Сещам се какъв панаир се беше разразил под едни снимки на Григор Димитров и Никол Шерцингер като в главната роля беше един маркуч. И там, о, Боже и пресвета Дево, се осмелих да изкажа мнението, че госпожица Шерцингер е една доста посредствена женица, популярна по-скоро у нас, отколкото в САЩ. И тогава изчетох как сигурно си лягам с някоя дебела целулитна леля, колко съм комплексиран и тем подобни. По вкус и цвят няма другари. За мен жени като Тина Касел и Никол Шерцингер са изначално лишени от стил и класа, за разлика от жени като Амал Клуни, Моника Белучи, Шарлийс Терон, Ема Стоун, Блейк Лайвли... Може да е красива - да. Може да има хубаво тяло - да. Но една геометрично правилна комбинация просто не стига.

#9 storm 26.08.2018 в 23:24:07

Kenny, От мен подобно светотатство, като да изнедоволствам срещу Моника Белучи, никога няма да чуеш или прочетеш. Освен това сме на една вълна, относно списъка с класни дами, с изключение на Блейк Лайвли, който много уместно включи в коментара си. Аз лично бих включил още доста имена към него, но това е въпрос на лично мнение и вкус. Не всеки го споделя и не всеки го има. Това което недоумявам е как стигаш до този извод, относно характера или качествата на някого, възоснова на няколко снимки в инетнет. Съгласен съм, че момичето няма харизмата на дамите които изброи, но какво от това. Изборът си е негов. Освен циците и шоколадовата кожа, може да е забелязал доста други неща, които ти не си. Освен това, няма да се изненадам ако Моника е била ''мъжът'' във връзката между двамата Все пак е дама от много висока категория. Венсан може да се е нуждаел отново да поеме контрол и да покаже кой носи панталоните.. хахахаха.. знаеш ли. Упрекна ме по рано и с право, че си правя ''предположения за нечий личен живот'', но твоят коментар по темата не е по различен.

#10 Дракон с кисело зеле 27.08.2018 в 00:15:03

А, хубава е жената, пък ако са щастливи заедно - нека. Сега, на мен ми е доста... такова, нали, странно, като се съберат двама с толкова огромна разлика във възрастта. Честно, и двамата трябва да са много зле - това мъж да се събере с жена, която възрастово е по-близо до децата му, отколкото до него самия, пък и това жена да се събере с мъж, дето сигурно е по-стар от баща й... Тяхна си работа, и двамата са пълнолетни, ама, егати, особено пък като вземем предвид, че мацката е била под осемнайсет, когато са се запознали... Иначе, на мен, честно, ми се струва, че Касел просто е сменил Моника Белучи с по-млада версия на същото. Сериозно, тук чета приказки за стил, класа и намсиквоси - при Белучи ли точно, дето, поне в англоезичните си роли, ми оставя впечатлението за актриса, която не знае разликата между изиграване на роля и навиране на добре изглеждащ бюст в камерата? Сигурно затова толкова често играе проститутка или някаква подобна.

#11 storm 27.08.2018 в 00:47:15

Дракон, Аз лично, нищо не съм споменавал за качествата и на актриса. Дори направо ще се съглася с твоите забележки относно таланта и. Но нека не спорим за това дали е сенсуална и харизматична мадама.

#12 storm 27.08.2018 в 01:14:41

Между другото, във филми като Малена, Дива Кръв, Апартамента и Не поглеждай назад със Софи Марсо се справя сравнително добре.

#14 Kenny McCоrmick 27.08.2018 в 07:18:26

"Това което недоумявам е как стигаш до този извод, относно характера или качествата на някого, възоснова на няколко снимки в инетнет. " - от ЕГН-то е. След една определена възраст женската (че и мъжка) физиономия в стил "Ей сега хванах Господ за шлифера!" започва да прави силно впечатление. То е малко като да се опариш на котлона и после знаеш да не пипаш там. Та толкова откъде съм разбрал. Мога, разбира се, да бъркам напълно, но смея да твърдя, че рядко бъркам точно в тази насока.

#15 storm 27.08.2018 в 09:37:50

Маймун, Нали се сещаш?! По-добре е да си малко ''нещо'' от колкото едно голямо ''нищо''-какъвто е твоят случай. Но по темата, явно, сме на едно мнение.., и аз гледам на двете мадами като на лимузини, въпреки очевидната разлика в километража.

#16 storm 27.08.2018 в 10:26:59

Kenny McCоrmick, Значи, аргументите ти са базирани на личен опит и физиогномична интуиция... ах и ЕГН-то на анализирания субект. Ок, нямам повече въпроси.

#17 Kenny McCоrmick 27.08.2018 в 10:35:37

Моето ЕГН, чукча, не нейното. При нейното ЕГН е ясно, че Касел не е с нея заради дълбоки познания и интелект. Виж сега, не те знам къде си, подразбирам, че май не живееш в БГ. Да ти кажа - тук е жизненоважно с възрастта да се научиш да разпознаваш златотърсачките. Ама не Златките, а тия, под прикритие. Е, въпросната Тина има баш такова изражение. Както казах, не ангажирам никого с мнението си. П.П.: Много фенове на тоя Касел сред бай Булгар има, което не говори добре нито за Касел, нито за бай Булгар...

Новините

Най-четените