Най-странните секс рекорди в света

Сексът може да бъде сред най-забавните, но и едновременно сред най-странните занимания. Размери, продължителност, брой сексуални партньори, брой оргазми, брой деца...

По нещо рекордите в тази област приличат на спортните постижения. Най-малкото за постигането им е нужно не по-малко старание, отколкото за поставянето на спортен световен рекорд. А и както при спорта, така и общият резултат предизвикват същата страст, смях или... страх.

В галерията можете да видите най-странните секс рекорди в света - от майката с най-много деца, през най-възрастния порно актьор, до рекорда за най-много свалени сутиени в час...

Напомняме само, че в "Книгата за рекорди на Гинес" няма цензура.

Вижте и избрани видеа, които илюстрират по-добре някои от снимките в галерията:

Най-много свалени сутиени за час

Крис Никълсон няма проблем със свалянето на сутиени на жените. Защото той е фокусник. Поне за такъв го обявява "Книгата на рекордите на Гинес". В рекорда е записано, че той може да свали 20 сутиена за една минута. А най-забавното е, че може да го направи с една ръка. Вижте видео:

Най-дългата целувка в света

Романтиците - пригответе се да пляскате. Тайванската двойка Екачай и Лаксана Тиранарат успяват да се впишат в "рекордите на Гинес" с целувка, продължила 46 часа, 24 минути и 9 секунди по време на маратон за свети Валентин.

Най-дългата мастурбация в света

През 2009-та година японецът Масанобу Сато мастурбира цели 10 часа. Виж видео:

Най-дълъг полов орган

Джона Фалкон е американски актьор, който държи рекорда на "Гинес" за най-голям полов орган. В свободно състояние неговият пенис е дълъг 24,13 см, а в еректирало - 34,29 см! Той е признат за най-надарения мъж в света, официално е записан в "Книгата на Рекордите на Гинес" и за него дори беше заснет филм в поредицата "Tабу" по TLC. Серията може да се гледа тук:

Малка подробност: Фалкон зарязва кариерата си на порно актьор, за да се посвети на по-сериозни артистични дейности.

Новините

Най-четените