Аби Лий: Извънземното, с което искате да правите секс

Австралийската амазонка Аби Лий Кършоу е най-доброто нещо, което фешън индустрията е подарявала на киното през последните години.

Супермоделът с ледено излъчване, високи скули, прекрасни гърди, плътни бледорозови устни и огромни насекомоподобни очи нахлу в мозъците на ценителите с роли в екстравагантния пост-апокалиптичен шедьовър на Джордж Милър „Лудият Макс: Пътят на яростта“ и извратената анти-приказка за цената на суетата „Неоновият демон“ с режисьор Никълъс Виндинг Рефн.

Аби Лий притежава студена и високомерна красота, тя е перфектна персонификация на израза resting bitch face. Знаете, онази физиономия на зле прикрита досада, раздразнение или презрение, която много жени носят като постоянна маска на привидно безизразните си лица. Това е неосъзната гримаса, лишена от емоции или умисъл, но предаваща послание за превъзходство и отегчение.

Потопете се в опасната и отровна красота на Аби Лий с нашата галерия. А после изгледайте нейното сатанински съблазнително, сексуално и свирепо по езически изпълнение в „Неоновият демон“. Ако ви стиска.

Новините

Най-четените