"Туит глава затрива": Звездите, които издъниха кариерите си заради социалните мрежи

Спирането на сериала на ABC "Roseanne" определено създаде множество заглавия в западните медии. Расисткият туит на главната актриса Розан Бар за чернокожа съветничка на бившия президент Бакар Обама предотврати подновяването на шоуто за сезон 11. Или както са казали старите хора - туит глава затрива.

Социалните мрежи и специално Twitter обаче имат дълга история на това да действат прецакващо на звездни кариери. Език мой, враг мой!

Редица знаменитости установиха, че най-малкото, което невнимателната реч може да им коства, е солиден скандал и вълна от гняв и обиди от страна на обикновени потребители.

А при екстремни ситуации може да се стигне дори до смърт...

В епохата на постоянната свързаност, новините 24/7 и глада за сензации една кариера може да бъде съсипана и само с едно неуместно изказване, а злобата на троловете може да те разкъса.

В галерията ни можете да видите онези звезди, които си изпатиха сериозно заради собственото си поведение в социалните мрежи.

#1 Владимир Ламбрев.10211895005598258 01.06.2018 в 00:38:39

Никога не се е разбирало че Pewdiepie,има расистки възгледи.Интев ресното е,че няма никакви такива,просто меидиите го нападнаха безмилостно,заради шеги извадени много подло от контекст.Все пак е най - големия ютубър и е изгодно за гнусните журналисти да го нападнат.

Новините

Най-четените