Звездните съпруги, които първо бяха любовници

Неведоми са пътищата любовни. Тъкмо си мислиш, че най-сетне си зрял и улегнал човек и хоп! Някой се появява на хоризонта, раздвижва пеперудите в стомаха ти и само гледай какво се случва.

За всички обикновени хора появата на трети човек в една връзка е изключителна драма, независимо от гледната точка на кой от участниците се разсъждава. Какво да кажем тогава за звездите?

Личният живот на знаменитостите винаги е бил колкото пазен, толкова и обсъждан.

Общо взето трудно се скриват пикантни детайли от живота на известните и те биват изложени под светлината на прожекторите заедно с всички други техни професионални успехи.

Навярно това е цената на славата.

Да си любовница е мръсен бизнес, но в крайна сметка се оказва, че е напълно човешко, щом се случва дори на някои от най-обичаните холивудски звезди, които милиони по света приемат за пример.

А когато започналата като обикновена афера на ръба на морала връзка прерасне в брачен съюз, е още по-трудно да се раздават присъди.

Вижте в галерията десет от най-известните дами в света, които преди да станат съпруги на своите половинки, са били техни любовници.

#1 бай Йух 24.08.2018 в 03:42:57

Уди Алън изби рибата с избора си. Много отдавна се чудя, какво е намерил в това азиатско чудо Пари има, известност, слава, да си беше взел някоя друга азиатка, в САЩ е пълно с тях

#2 deaf 24.08.2018 в 12:03:39

Глупости! Не Анджелина Джоли "открадна" Брад Пит,а Дженифър Анистън му би шута! И както се видя - с основание.

#4 Kenny McCоrmick 24.08.2018 в 19:25:38

deaf, затова ли до ден-днешен Анистън обикаля медиите и уверява, че "О, не, аз съм много добре, много съм щастлива", докато мъж след мъж бяга от нея като от чума? Включително и Теру, който можеше да си живее като крал под крилото на кака си. И където седне и стане пред микрофон, първите й думи са, ама моля ви се, колко е добре. Ако си толкова много добре, не го мелиш като воденица. Аз съм на мнение, че ако не беше онази превъзнасяна боза "Преядели", за Анистън никой нямаше и да чуе, камо ли да я хареса. Ама нали била "любимата приятелка", още я дундуркат. Една свястна роля няма, само роми-коми и тук-таме псевдо драма. Не че Джоли се е скъсала от значими роли, ама поне някакъв вид има...

#5 deaf 24.08.2018 в 20:45:23

Кени, щом за теб Джоли "има вид",(?!),а "Приятели" е боза,няма да се разберем...

Новините

Най-четените