Филмови вечери вкъщи: Готини филми за супергерои, които си струва да гледате

Justice League (Лигата на справедливостта) остави много зрители, включително и нас, раздвоени. Именно заради това поредният филм за комиксови супергерои може да се превърне в голям провал за студиото Warner Bros.

Но не се тревожете! Вместо това – Netflix and chill!

През годините има достатъчно готини филми за супергерои, с които да се забавлявате качествено. Ние самите решихме да ги потърсим, за да изгледаме нещо наистина добро след Justice League.

Някои ни дадоха драма и реализъм, други – много действие и смях. Общото е, че са примери как с правилния режисьор и сценарий „филм за супергерои“ не е обидна квалификация, а гаранция за забавление.

И вие можете да последвате примера ни.

Кои са необходимите съставки за една страхотна комиксова кино-вечер вкъщи? Един акаунт в Netflix и голям smart телевизор с достъп до стрийминг услугата, който не само ще ви покаже филма, но и ще ви направи част от него.

Webcafe.bg и Samsung в поредица от текстове ви представяме наша селекция от филми, които си струва да гледате. Самите ние им се наслаждаваме през последните дни, като ги гледаме в Netflix на големия екран на Samsung Q7F.

QLED телевизорите на Samsung са представители на технология, различна от масовите на пазара, на която залагаме много очаквания. Всички телевизори от серията са с 4k UHD резолюция и невероятен HDR 1500, с много повече цветове и детайли на картината. Виждате всички дребни подробности, които преди бяха скрити в тъмните сенки или се сливаха в ярките сцени.

Samsung Q7F се предлага в широка гама размери – от 49 до 75 инча, а „F“ в името идва от flat или на български – плосък екран – при Samsung това означава почти никакво изкривяване на цветовете, когато гледате картината отстрани. Без рамка от четирите страни, само с един кабел, който свързва телевизора и много удобно (след кратък период на свикване) опростено дистанционно – независимо дали ще го закачите плътно до стената или ще го поставите на някоя от дизайнерските стойки, телевизорът няма как да не пасне на всекидневната ви.

Колкото до комиксите, кои заглавия избрахме – вижте в галерията.

Новините

Най-четените