Момчета, наказан съм по празниците, идвайте да пием

Лестър ще обжалва червения картон на Джейми Варди, след като нападателят бе изгонен през първото полувреме при равенството 2:2 със Стоук в събота. 29-годишният нападател получи директен червен картон за влизане в краката на Маме Диуф.

Повторения на ситуацията показаха, че Варди е побутнат от Глен Джонсън точно при опита си да играе с топката. Нападателят докосва кълбото, преди съприкосновението с Диуф, но още след мача Клаудио Раниери заяви, че изгонването на Варди е пресилено.

Ако „лисиците“ загубят обжалването, ще бъдат без нападателя си срещу Евертън на Боксинг дей, при домакинството срещу Уест Хем на 31 декември и за гостуването на Мидълзбро на 2 януари.

Лестър най-вероятно ще бъде глобен и за това, че цели шестима играчи на тима получиха жълти картони, като за Робърт Хут и Кристиан Фукс те са под №5, което означава, че и двамата със сигурност пропускат визитата на „карамелите“.

Въпреки че бяха оставени с човек по-малко на терена, Лестър достигна до 2:2 на „Британия“, след като Стоук водеше с 2:0 на почивката. Това бе едва втора точка за тима на Клаудио Раниери далеч от дома, като „лисиците“ все още нямат победа навън.

След изгонването на Джейми Варди, социалните мрежи се напълниха с шеги за 29-годишния нападател, че нарочно си е изкарал червен картон, за да може да бъде свободен по празниците.

Варди е известен с нездравословните си навици, особено преди да пристигне в Лестър, а партито в къщата му за титлата през май стана известно по целия свят.

В галерията сме събрали най-добрите шеги, а дали Варди ще бъде наказан и за колко – ще разберем решението на ФА съвсем скоро.

Новините

Най-четените