Топ 20 на гаджетата на Марио Балотели

Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели има потенциал да се нареди сред най-великите нападатели в историята на спорта, но по-вероятно е да не успее. Защото е твърде несериозен, за да стане велик футболист. Качествата на Марио печелят треньорите и това винаги му осигурява трансфер в голям клуб, след което идват спречкванията на терена, издънките извън него, проблемите с треньора и Балотели бързо-бързо излиза на трансферния пазар, за да си търси нов отбор.

Много италиански журналисти са на мнение, че само заради търпението, което показа спрямо простотиите на Марио в Манчестър Сити, Роберто Манчини може да бъде обявен за светец от папата. Това е само един пример.

Ако обаче загърбим непостоянното представяне на Марио на терена и се опитаме да се вгледаме в личния му живот ще видим, че Балотели действа като магнит на жените. Може би той ги привлича с това, с което вбесява треньорите си - Марио е едно непораснало дете, което най-много обича да се забавлява. И това явно допада на дамите.

При Марио има всичко, за което се сетите: красиви жени, изневери, проститутката на Уейн Рууни, ревниви красавици, незаконни деца и т.н. Може би той наистина е във вихъра си само в леглото. И понякога и на терена.

Затова вече сме на етап, в който можем да направим Топ 20 на гаджетата на Марио Балотели...

Новините

Най-четените