Мария, която не сте виждали

След спечелването на титлата от Ролан Гарос, формата на Мария Шарапова рязко спадна.

На Уимбълдън стигна до осминафиналите, където бе отстранена от Анджелик Кербер, а на същия етап напусна US Open, сломена от Каролине Возняцки.

Мнозина побързаха да отпишат сезона на рускинята след сензационното й отпадане в Ухан от Тимеа Бачински, но дни по-късно Шарапова изпъкна в пълния си блясък, печелейки силния "China Open" в Пекин.

Както го е правила многократно, Мария знае как да обърква сметки, когато никой не очаква. След триумфа в Пекин тя вече е №2 в световната ранглиста и е с реални шансове да измести Серина Уилямс от върха, ако продължи момента си от китайската столица.

Изминаха 13 сезона откакто Шарапова се вля в редиците на професионалистките, като във всеки един от тях тя може да се похвали със значим трофей, което само по себе си е забележително.

Sports Illustrated върна годините назад с галерия с някои редки снимки на звездата.

#2 diegos 07.10.2014 в 16:21:40

Хората се борят за коравия къшей хляб. Всичко в името на клик и рефреш Галерия направена по тарикатски начин... но споко, мунчовци, кой е луд да рефрешне 41 страницата. Ако иска да види Марийчето и пуска именцето в гуглето... галерии колкото щеш.

#5 barbara 10.02.2015 в 22:41:28

Мануела ,Машенка както я наричаш не се радва на внимание покрай Григор!Тя отдавна си го е заслужила с много труд .Няма как да го разбереш това ,защото май не си се събличала по физическо .Най-лесно е да плюеш.

Новините

Най-четените