Неочакваните фенове на английския футбол

Джиджи Хадид е сред най-актуалните манекенки на световния подиум. 20-годишната американка позира за списания като VMAN, Elle, Grazia, Vogue, Galore. Снима се в телевизионни и кино продукции и въпреки крехката си възраст е истинска знаменитост в САЩ.

Е, можете ли да повярвате, че родената в Лос Анджелис красавица гледа сокър? Нещо повече - че стиска палци за ТРЕТОДИВИЗИОННИЯ английски Брадфорд? А че спи с фланелката на клуба?

Благодарение на Хадид името на отбора се завъртя из световните медии за първи път от финала за Купата на Лигата през 2013 г., когато се подвизаваше в четвъртото ниво на Острова.

През повечето време Джиджи - дъщеря на палестински магнат на недвижими имоти, позира по бельо. Затова селфито й в Twitter с актуалната клубна емблема предизвика истинска сензация.

Едно от възможните обяснения е, че за тима стиска палци настоящият й приятел - Зейн Малик. Поп звездата е роден именно в Брадфорд.

Редно е обаче да отбележим, че Хадид далеч не е най-неочакваният ВИП фен на английските клубове. Убедете се в галерията.

Новините

Най-четените