В Япония кризата с ориза е толкова жестока, че вече се радват и на американския внос
Цените на местния са скочили двойно за година
Цените на местния са скочили двойно за година
Пиле, гьоза и още...
Включително и десерт от леща
Те са навсякъде и предлагат всичко
"Най-добър" до не обозначава срок на годност, а на качество
Както много кулинарни открития, така и това се заражда случайно
На Джиро Оно може да се вярва - той познава какъв вкус ще има рибата само с едно докосване
Не само, че запазват вкуса си, но дори стават по-добри, когато престоят
Бибимбап е ориз, в който може да се сложи всичко
Ефектът им не е магически, но нищо не пречи човек да опита
И няколко безглутенови рецепти
Rice up! е здравословно похапване навсякъде и по всяко време
Хората, които умеят да се наслаждават на храната
Междувременно в Страната на изгряващото слънце