Треска за точки, треска за намаления

Не всички си признаваме факта, че всеки път, когато видим намаление по магазините, всъщност се радваме. Но при вида на обявените промоции тайничко си мислим: "Със спестените пари мога да си взема онази рокля, която по-рано нямах възможност да си купя". Освен това имаме възможността да зарадваме приятеля си с онази джаджа, която той отдавна иска.

В натовареното ежедневие обаче често се случва да не успеем да отделим време дори и за най-голямото ни хоби - шопинга. А решението понякога е точно пред очите ни!

Замисляли ли сте се например, че следващата глезотийка или подарък за близките може да вземете не от някой бутик, а от бензиностанция? И то със страхотно намаление!

Следващият път когато усетите познатите симптоми на треската за пазаруване, спомнете си, че с ClubSmart в Shell можете да обмените събраните точки и да се сдобиете с нещо ново. При това срещу 50% по-малко точки - функционално и толкова удобно!

Комбиниран тример Remington


Харесвате приятеля си с леко набола брада? Или гладко избръснат? А може би той невинаги намира време сутрин да мине през малко досадния процес на бръснене или просто отлага и отлага смяната на любимата, но вече остаряла самобръсначка с нова.

Само за 2949 ClubSmart точки можете да улесните този ежедневен и „опасен" процес.

Комбинираният тример притежава висококачествени и самонаточващи се остриета, които бързо и без много усилия ще придадaт този мъжествен вид, който отдавна чакате.

Сешоар Remington Power Volume


Жените обичат да експериментират и това важи с пълна сила за косата. Ако така и не намирате смелост за онова перхидролено русо, можете просто да си направите сами сешоара. Да придадете обем или да изправите къдрици - вие решавате. Само срещу 2277 ClubSmart точки можете да оформите прическата сами за следващия важен повод.

Прецизен тример за нос и уши Remington


Ясно е - мъжете в днешно време трябва да се поддържат. Е, могат да го направят само срещу 727 ClubSmart точки с тримера на Remington, който поддържа толкова добре мъжа в изряден вид, че неслучайно когато мине по улицата, след него се чуват одобрителни шушукания.

Електрическа кана Philips


Зимният сезон е тук, дори и да не искаме да повярваме. Нека гледаме от хубавата страна! Студените зимни дни са прекрасен повод за безгрижно излежаване на канапето с топла напитка в ръка и хубав филм. Срещу 3738 ClubSmart точки, на един клик разстояние чрез мобилната апликация Shell, можете да се потопите в уютната магия на дома, като си направите от онзи ароматен английски чай и гледате Джулия Робъртс в „Notting Hill".

Комплект за маникюр Flowie


Има празничен повод или просто среща с приятелки след работа? А може би важна делова среща? Всички тези поводи ни карат да се замислим - освен за тоалета, чантата, обувките, прическата, грима, бижутата - и за маникюра. 549 ClubSmart точки осигуряват компактно и бързо решение, благодарение на което маникюрът винаги ще бъде изряден.

Повече идеи за подаръци можете да намерите в ClubSmart каталога с подаръци на Shell, онлайн или във всеки един от търговските обекти на веригата. Важно е да не забравяте, че валидността на точките, начислени преди три години, изтича в края на 2017 г., а сега е добър момент да ги обмените за нов продукт.

Офертите с 50% намаление важат до 31.12.2017 г. Затова, не губете време и проверете  баланса по вашата ClubSmart карта, както и броят на застрашените ClubSmart точки онлайн на www.shellsmart.com или в център за клиенти ClubSmart (0800 11 515), и ги обменете сега - направете си подарък, за който не ви е хрумвало досега.

Новините

Най-четените