Собственикът знаел от обяд, че Локо Пд ще падне от Пирин

"От обяд знаех, че ще паднем! Готов съм да изгоня всички и да играем с юноши". Това беше коментарът на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски след загубата с 2:3 от Пирин на Лаута.

Гостуващият отбор направи обрат, след като изоставаше с 0:1 и вкара три гола на контраатаки, при които лесно извеждаше футболисти сами срещу вратаря. Победният гол падна в 94-ата минута. След него агитката опита да нахлуе и се сби с охраняващите гардове. Напрежение възникна и след края на мача, когато се наложи охранителите да застанат пред автобуса на Пирин и да го пазят от феновете на Локомотив.

Петте гола паднаха след почивката, а първи вкараха домакините чрез Димо Бакалов. Последваха две контри за Пирин през разредената защита на домакините, в които Даниел Младенов и Станислав Костов отбелязаха за 1:2. Пет минути преди края Мартин Райнов с глава прехвърли вратаря на Пирин и изравни - 2:2. Когато оставаше само минута от даденото 4-минутно продължение обаче, Локомотив сгреши зад центъра, Даниел Младенов отново беше изведен и копна топката над Ел Харуби за 2:3.

Това е втори мач на Локо Пд в последно време, за който възникват съмнения за черно тото. В началото на септември отборът загуби с 2:5 от Славия в София, след като поведе с 2:0, но впоследствие необяснимо рухна.

Новините

Най-четените