Катастрофата на АМ "Тракия" - заради яма на пътя

Влошеното състояние на автомагистрала "Тракия" край изхода при Карловско шосе до Пловдив е вероятната причина за тежката катастрофа в петък, при която загинаха трима души.

По информация на местния Traffic News в близост до мястото на инцидента се вижда огромна дупка на пътното платно.

Ремонт не е извършван и на надлеза с разклонението за Карлово и Хисаря, а пътят е пълен с неравности.

От няколко месеца тече мащабен ремонт на няколко участъка по АМ "Тракия", но той се извършва в района между Ихтиман и Пазарджик.

Цяла нощ екипи на пожарната и полицията правеха оглед на мястото на инцидента, където вчера около 18 ч. автомобил с благоевградска регистрация се блъсна в крайпътен билборд.

Колата е пътувала в посока София. На място са загинали двама мъже и една жена. Четвъртият пътуващ е с опасност за живота и в кома.

#1 TheRock 24.10.2015 в 12:54:44

Режеш ли лентички Боко????

#2 Sotis 24.10.2015 в 13:33:35

Информацията е невярна. На това място имаше ремонт, но той приключи преди месеци, лентата отдавна е прерязана. И също така около надлеза на Карловско шосе няма билборди. Като се замисля около никой надлез няма, има само указателни табели.

#3 Scooby Doo 24.10.2015 в 20:15:04

Първо: Участъка на магистралата където е станала катастрофата е с чисто нов асфалт + шумяща маркировка. Второ: Не билборд, а колона на указателна табела. Що вярвате на трафик нюз?

Новините

Най-четените