София Прайд и контрашествия ще се проведат в събота

11-то издание на Sofia Pride подкрепа на равенството на хомосексуалните, бисексуалните трансджендър и интерсекс хората (ЛГБТИ) ще се проведе в събота.

Началото на събитието е планирано за 16:30 ч. при Паметника на Съветската армия, където ще има концерт с участието на Рут Колева, Иво Димчев, Михаела Филева, Танцуваща София, Yambadon, Spice Girls Tribute, Jennifer Benediction, Dead Man's Hat Live.

Шествието ще започне от 19 ч. и ще приключи в 21 ч., като в по-късните часове ще има и официално афтърпарти.

Провеждането на Sofia Pride беше подкрепено от 24 чуждестранни посолства в страната и от представителства на организации под структурата на ООН.

Мерките за сигурност по време на прайда ще бъдат повишени, а през целия ден са планирани серия от контра-шествия на консервативни организации и националистически партии.

"Поход за семейството" ще тръгне в 14 ч. от площад "Независимост" и ще приключи при Националния дворец на културата; планирани са паралелни прояви и в Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

От 17 ч. отново при НДК партия "Възраждане" организира концерт с мотото "За Възраждане на семейните ценности". Крайният му час е 20 ч.

Паралелно с него ще се проведе и протест "Да спасим децата на България и българското семейство", който е планиран за градината около Паметника на Съветската армия, редом със Sofia Pride.

Последното протестно шествие ще тръгне от пилоните на НДК в 18 часа и ще премине по бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Христо и Евлоги Георгиеви", пред сектор "А" на Национален стадион "Васил Левски", до езеро "Ариана" в Борисова градина.

 

#1 libro 09.06.2018 в 10:03:20

Шествие на кривите ръкети!!!!!!! На някои хора са им криви педалите, на същите са им криви арабите, на същите са им криви циганите пуша Само не моа да разбера, що се имат за нормални тези същества, чиято крива ракета все се зачуква в някой педал, циганин или арабин (под секрет ви казвам, че те са манафи ) Намига шшшшшштНамигаНамига!!!! Още нещо под тайна - тази традиция с парадите го е почнала една известна КУРВА (под секрет, така я нарекох за да не дозадръстя някой задръстен манаф). През 11 век наща отворенячка Годайва гола голеничка (под секрет - не е имала нужда от пластика кат сегашните сплескани кифли Смее се Смее се Смее се ) минала през Ковънтри, GB. През този период обратните ташаци са се правили на мутри, слагали са си кръстове и са отлитали към арабските държави, ама са били криви ракети и са обърквали посоката, та затова Саладинчо ги е опраскал накрая Смее се Смее се Смее се Свободата си е моя тема и няма да я закачате Бесен Бесен Бесен Как искат да се разхождат, да го правят, мен не ме засяга, не мога да разбера манафите що се дървят Смее се Помнете 5ти ноември дуел (под секрет – кривите манафи не знаят какво е станало тогава Намига , това ще си го запазиме в тайна, но е наложително да ги освободим от вътрешните задръжки, тъй като свободата е велико творение, което кривите комунисти потискаха с Белене… шшшш, не е за АЕЦа Намига ) Мили, скъпи другари, другарки и среден род (ние го имаме от средновековието, а в GB още го няма, тъй че в някои отношения сме по свободни) , имам предложение към Вас (muhihihihi уважително) : АКО МАЛКОТО ВИ КРИВО ЗЪРНО Е ПОЧНАЛО ДА СЕ ВТВЪРДЯВА, ЩО НЕ ОТСКОЧИТЕ ДО ЦЕНТЪРА Идея Препоръчвам го горещо Кул Днешните, български педали са по задръстени от средновековните и няма шанс някой от тях да мине гол по Витошка Чуди се (не за друго, ама са толкова разплути и треба да събират пари за пластика добре де, добре ) Чуди се Лейдито от 11 в. никога не е изневерявала на мъжа си, а реколтата ни са разцепени и няма да го направят на Витошка, ама в първата пряка ще имат биберон за кеф и удоволствие!!! Напредддддддддддддддддд Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Май, изчезнаха.... Ай, че скука...

Новините

Най-четените