Митов освободи главния секретар на МВнР заради "зелените релси"

По указание на премиера и след извършена проверка, министърът на външните работи Даниел Митов освободи от поста му главния секретар на МВнР Стоян Тодоров.

Причината е, че Тодоров е направил грубо нарушение, шофирайки неправилно служебен автомобил на МВнР в забранената за преминаване зона на зелената част при трамвайните релси на Руски паметник в София.

"Г-н Тодоров е шофирал служебен автомобил на МВнР и грубо е нарушил правилата за движение в София, в района на Руски паметник", съобщават от пресцентъра на министерството

За нарушението започна да се шуми интензивно в социалните мрежи, след като гражданин засне въпросния автомобил да преминава по затревената площ.

Снимката беше разпространена във фейсбук-страниците Гражданите и Срам БГ.
Към снимката беше приложен файл от интернет страницата на МВнР, от където ставя ясно, че въпросният автомобил са води на отчет към ведомството.

Публикувахте от СРАМ БГ в 15 март 2016 г.
#2 Rodrigo Diaz de Vivar 18.03.2016 в 14:25:16

Макароне, чак пък огромни привилегии... Скоро попаднах на актуална информация за заплащането на държавните служители в България. Не съм впечатлен. Вишисти, с годишна заплата, по-малка от моята месечна. Никаква синдикална защита, социални придобивки също. Говоря за средният ешелон де, може би по върховете взимат повече.

Новините

Най-четените