Циганско време

В парламента днес от ГЕРБ пуснаха една кукичка към гласовитата и талантлива българска певица от ромски произход Софи Маринова.

Време е, каза ГЕРБ през устата на Искра Фидосова, в 42-ото НС да има ромски народен представител.

Софи показа ум и блясък и отказа. Всеки да прави туй, което може и от което разбира, обясни тя на Фидосова.

Съвсем на място. Софи пее от повече от десет години, Фидосова се води политик от три. Което не й попречи да обещае ВУЗ на Лом, ако избере герберски кмет... А после хората казват "лъже като циганин".

Как ли се обяснява тоз ажиотаж на властта към Маринова?

Сигурно някой светъл ум, като е видял гласуването за Софито за Евровизия, се е почесал по главата и си казал: Абе ние тез хора, вместо да харчим пари да купуваме гласовете им по избори, да вземем да купим ей тоя Глас като Софито и всичко е в кърпа вързано.

Добре, че им отказа. Дали и Веселин Маринов ще е толкова умен...

#1 Чинчифон 07.04.2012 в 14:45:45

Разликата между Фидосова и певицата Софи е твърде съществена.Според Фидосова народните представители се определят персонално от ръководството на ГЕРБ!А според наивната Софи-от българският народ?Но не мога да виня и Фидосова,защото тя самата,видимо за всички,не е избирана от народа.Освен ако под "народ" не се разбират тотално изперкалите избиратели.

#2 Ближи си сладоледа 07.04.2012 в 18:50:26

Софи Маринова даде един безплатен урок по демокрация на наш'ти пичуви и пички народни представителки. Искре, таа работа нее кат' онаа работа, от всяко дърво свирка не става. Теб в твойто вишУ не са ли те учили на таз проста и очевадна истина? Ми тогаз на ко' са та научили в Монтана? Май, май на нищо. И ти със законотворчество ще ми са занимаваш. Гола вОда и кал по ушите сте ти и всички твои съпартийци, начело с онова здравото момче от Банкя, дето са го хранили с филии с мас Господ да ни е на помощ! Ако тия кухи лейки изкарат още един мандат, пораженията ще са драматични.

Новините

Най-четените