Отборът на седмицата в Шампионската лига

Тазгодишното издание на Шампионската лига започна обещаващо. Във вторник и сряда станахме свидетели на резултатни срещи, хубави голове, счупени рекорди и изненади.

Единствено Челси от английските отбори успя да запише победа, а Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал трябваше да преглътнат поражения.

С голям интерес се очакваше срещата на "Етихад" между Сити и финалиста в Лигата от миналия сезон - Ювентус. Двата отбора се намираха на противоположни полюси с оглед представянето им на вътрешната сцена, но Юве си тръгна с трите точки, въпреки че стартира много колебливо в Калчото.

Кристиано Роналдо наниза хеттрик във вратата на Шахтьор, а Лионел Меси стана най-младият играч със 100 мача в Шампионската лига.

Аржентинецът и Барса обаче бяха спряни от мотивирания тим на Рома. Италианците получиха упреци, че се действали дефанзивно, но как се очаква да се играе срещу Меси, Суарес, Неймар, Иниеста, Ракитич, Бускетс и останалите в състава на каталунците?

"Вълците" изстрадаха равенство 1:1, а голът им с цената на точката бе наистина забележителен. Рома е един от двата тима с двама представители в идеалните 11 на изминалата седмица. Вижте селекцията на Goal.com в галерията.

Новините

Най-четените