Един от тях ще е новият треньор на Барселона

"Търсим супер треньор", заяви президентът на Барселона - Джосеп Мария Бартомеу, след като в сряда късно вечерта новината, че Луис Енрике си тръгва след края на сезона стана официална.

Бартомеу се опита да потуши възникналното напрежение, твърдейки, че специалистът отдавна е декларирал желанието си да си вземе почивка след настоящата кампания.

"Продължаваме да работим с пълна отдаденост, предпазливост и в спокойна и нормална обстановка до 30 юни. След това ще обявим кой ще е новият ни наставник.

Ще се опитам да направим това на 1 юли, а дотогава ще се съсредоточим върху спечелването на трофеите, за които се борим", каза босът на каталунците.

"Трябва да сме много доволни от работата, която свърши Енрике до момента и да приемем решението му. Още през лятото е споделил на няколко човека от ръководството, че може да се оттегли, а сега ни уведоми и нас", разясни Бартомеу.

И веднага започна търсенето на новия наставник на каталунците, а вече има Топ 10 на фаворитите, който можете да видите в галерията.

#1 lonen 02.03.2017 в 15:49:47

Валверде

Новините

Най-четените