Топ 10: Пас и напред

Атакуващите халфове са част от сърцето и душата на всеки футболен отбор, те носят на плещите си креативността на атаката и определят скоростта, с която стартира всяко едно нападение.

Такива качествени футболисти се срещат рядко, отглеждат се трудно и цените им отстъпват само на съвършените голмайстори, които също могат да решават само мачове, но винаги го правят по-ефектно и запомнящо се.

Предлагаме ви Топ 10 на атакуващите халфове, които ще гледаме на световното първенство в Бразилия, до старта на което, остана по-малко от една седмица. Анализаторите на The Staff са основали изводите си на представянето им през изминалия сезон и не толкова на участието на играчите на предишното световното първенство.

Дали пък някой от тях няма да получи централна роля в битката за световната титла? Или пък ще се превърне в спасителя на своя отбор? А може да се окаже, че дългият сезон го е изтощил и за националния отбор не са му останали сили?

А защо не и този Топ 10 да добие съвсем друг вид, когато мачовете от световното първенство приключат. Защото на световните финали винаги се раждат нови звезди. Винаги.

Новините

Най-четените