5 въпроса за Юнайтед, на които Моуриньо трябва да даде отговор

Победата над Манчестър Сити за Купата на лигата може и да изравни резултата между Жозе и Пеп в манчестърското дерби, но това не означава, че проблемите при „червените дяволи“ са свършили.

Загубата с 0:4 от Челси, неубедителните Златан Ибрахимович и Пол Погба, проблемите в защита след контузията на Ерик Байи и по-лошия старт от времето на Луис ван Гаал са част от нещата, на които Жозе Моуриньо трябва да даде обяснение.

Юнайтед е домакин на Бърнли този кръг преди дербито с Арсенал другата събота, отново на „Олд Трафорд“, и ако Моуриньо успее да измъкне шест точки от тези два мача, може и да върне увереността на феновете, че през този сезон любимците им могат да тръгнат нагоре.

Големите въпроси около ситуацията в Уейн Рууни и футболисти като Хенрик Мхитарян и Бастиан Швайнщайгер обаче все още е болна за някои привърженици, които искат да получат твърд отговор какво се случва в клуба им.

В галерията вадим пет важни въпроса, на които Моуриньо трябва да даде отговор в името на това Юнайтед да излезе от кризата.

Новините

Най-четените