8 аргумента за уволнението на Моуриньо и 8 против

Манчестър Юнайтед сензационно отпадна от Шампионската лига още на 1/8-финалите след 0:0 в първия мач срещу Севиля и загуба с 1:2 на „Олд Трафорд“.

Отпадането породи нова вълна негативни реакции срещу Жозе Моуриньо от страна на феновете, особено след коментарите на Специалния след двубоя.

„Не е краят на света. Седял съм тук два пъти в Шампионската лига и на два пъти отстраних Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“. Седях тук с Порто – Ман Юнайтед аут. Седях тук с Реал Мадрид – Ман Юнайтед аут. Не мисля, че това е нещо ново за клуба“, каза нахално Моуриньо на пресконференцията си след мача.

Реакцията на Жозе бе напълно неоправдана и необяснима. Да удариш клуба и феновете си по този начин в тежък момент и да сравниш отпадането от Севиля с други предишни, издигайки себе си на пиедестал, бе, честно казано, глупаво.

В дните след отпадането от Шампионската лига е все по-трудно да поддържаш Жозе, ако си фен на Юнайтед, но трябва да признаем и че португалецът не каза нищо невярно. Но и трябваше да го каже по-меко, ако изобщо трябваше да го каже.

Трябва ли Моуриньо да бъде уволнен? Има мнения както за колоната със „за“, така и за тази с „против“. Вижте в галерията 8 аргумента за уволнението на португалеца и 8 против.

Новините

Най-четените