Топ 10 на мръсника Суарес

След ужасните няколко месеца, които се заредиха след световното първенство в Бразилия, което Луис Суарес бе принуден да напусне преждевременно заради поредната си канибалска проява, уругваецът влезе в релси.

Южноамериканецът се превърна в едно от най-важните оръжия на Барселона през миналия велик сезон за каталунците, а през тази кампания продължава да е на изключително ниво за отбора на Луис Енрике.

За повече от година Суарес не се забърка в нито един голям скандал, а едва след съботното дерби с Валенсия се наложи да се говори за нещо друго, а не за головете и асистенциите му.

Играчът на "прилепите" Аймен Абденур показа снимка на ръката и крака си, на които си личат последствията от сблъсъка му с уругваеца.

"Настъпих го без да искам. На мен ми се случи същото преди няколко седмици. Това са неща, които се случват на терена. Беше без да искам и се извинявам", заяви Суарес.

Футболистът на Барселона изглеждаше искрен, въпреки че с подобно мръснишко досие като неговото е нормално думите му да бъдат подлагани на съмнение.

Гениален футболист, но и такъв, който неведнъж е изпъквал като мръсник №1 в играта.

Припомнете си в галерията 10 от най-мръснишките моменти в кариерата на Суарес.

#suarez

A photo posted by Aymen Abdennour (@aymenabdennour) on Dec 5, 2015 at 2:31pm PST

Новините

Най-четените