10 впечатляващи статистики на Клоп след 250 мача начело на Ливърпул

Юрген Клоп записа още едно постижение и победата с 1:0 над Норич бе неговият мач №250 начело на Ливърпул.

Германският специалист преобрази „червените“, откакто пристигна в Англия през октомври 2015-а. Възроди клуба, направи го европейски и световен клубен шампион и продължава да марширува и уверено да води Ливърпул към първата му титла от 30 години насам.

Феновете отдавна предвкусват триумфа в края на сезона и знаят много добре на кого да благодарят за това. Всъщност, привържениците заобичаха Клоп почти веднага след пристигането му и тяхната вяра в способностите му със сигурност му е дала допълнителни свобода и увереност да работи.

В момента Ливърпул води с цели 25 точки пред втория Манчестър Сити и продължава да е без допусната загуба от началото на сезона във Висшата лига. Мърсисайдци мачкат всичко наред и записаха 25 победи в досегашните 26 кръга.

В чест на 250-ия мач на Юрген Клоп в Ливърпул, извадихме 10 интересни статистики. Вижте ги в галерията.

#1 AlexTheEvil 18.02.2020 в 09:31:15

какво го хвалите тоя палячо , някакв бесен късмет срещу Барса на полуфинала миналата година , а тази година просто всички са многого зле и се убиват да губят точки ....то иначе от де Лестър в тройката. Да не говорим че половината точки им ги подари ВАР ..........явно от ФА са решили кой да е шампион

Новините

Най-четените