Звездите също спамят социалните мрежи

Знаменитостите са свикнали да бъдат снимани от професионалисти и цели екипи да се грижат за блестящия им външен вид. Но това не означава, че те успяват да се нарадват на самите себе си.

Известните също пълнят профилите си в социалните мрежи със снимки и статуси (пък дали го правят самите те или някой от многобройния им екип вече е друг въпрос).

Снимани в съвсем битова обстановка, уловени в крачка и често в не съвсем спретнат вид, звездите ни дават възможност да надникнем в тяхното всекидневие.

Когато Марая Кери е на дивана с децата си, когато Бар Рафаели си купи нова чанта, когато Джесика Алба реши да обядва, когато Брус Уилис понечи да покара колело из града - те го споделят на профилите си в Twitter, Facebook, Instagram.

Вероятно крайната цел на начинанието е да осъзнаем, че и те са хора като нас, ако въобще някой все още не го е разбрал.

Ще прощавате лошото качество на снимките, честата липса на фокус и несъвършените композиции и цветове - тези неща само допринасят за автентичността.

Не случайно сред холивудския блясък включваме и щипка българщина в лицето на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той отскоро се изявява във Facebook, но очевидно гони съвременните тенденции и днес публикува своя снимка в централата на ЦРУ в САЩ.

#1 паяка 20.09.2013 в 18:21:25

Джесика Алба е седнала на бягаща пътека, от къде разбрахте, че се хвали с каквото и да е за работния си ден?

Новините

Най-четените