Рейтингът на Путин опря в рекордните 90 процента

Рейтингът на обществено одобрение сред руснаците спрямо президента Владимир Путин се покачи до рекордните 89,9% след началото на операцията в Сирия.

Това твърди руския държавен център за изследване на общественото мнение. Рейтингът на Путин е нараснал с 0,8% в сравнение с последния пик през юни 2015 г., когато беше отчетен 89,1% одобрение.

Изследването обяснява рекордния рейтинг на Путин на първо място със събитията в Сирия и "въздушните удари по позициите на терористите". Изследването е проведено в периода 17-18 октомври.

От руския НЦИОМ обръщат внимание на факта, че оценката за работата на Путин надвишава нивото от 80 на сто от година и половина насам. През март 2014 г., в периода на присъединяването на Крим към Русия, рейтингът му е на на ниво от 76,2%, а два месеца по-късно става 86,2%.

#1 TheRock 22.10.2015 в 12:33:33

Браво! Както се казва коментарът е излишен!

#2 Змея 22.10.2015 в 14:08:50

Като гледам, скоро ще настигне рейтинга на другаря Хитлер, а в близко бъдеще ще мине и този на другаря Сталин. Да е жив и здрав още много години...

#3 GETI 22.10.2015 в 18:23:09

Путягата е добър лидер за собствения си народ. безспорно е. това не ми топли кафето, естествено. такъв лидер ни е нужен и на нас. по принцип само с пари и висок стандарт не се живее. чувството, че принадлежиш към един сплотен народ, въоръжена боеспособна армия, национално достойнство, защитено и не унижавано от никого, сигурността на границите. и ред други неща, които нямат нищо общо с материалното.

#4 sizif 22.10.2015 в 22:45:01

Една песен на един наследник на Висоцки. Прочетете го. Коментарите са излишни. Аналогиите с БГ пълни. Така е , когато една държава се управлява от ченгета. Такива са САЩ и Русия и .... БГ А в моей стране все есть: есть в ней нефть и газ в ней есть Уголь есть и никель есть, алюминия ни счесть. Есть в ней: золото, алмазы, изумруды и топазы, Как же так в стране всё есть, а народу нех*р есть, Как же так всё есть в стране, а неарод живет в г*вне. А в моей стране все есть, есть зерно и мясо есть Есть лосось и осетры, в них полным полно икры. Есть и овощи, и фрукты, и молочные продукты. Как же так: продукты есть, а народу нех*р есть? Как же так: все есть в стране, а народ живет в г*вне? А в моей стране все есть, губернаторы в ней есть, Мэры есть, зам.мэры есть и у замов замы есть. ФСБ и МВД, и в кустах ГИБДД, и из Форбса пацаны за пределами страны. Генералы, депутаты, коммунисты, демократы. Как же так: они все есть, и им всем не нех*р есть? И отлично жить в стране, где народ живет в г*вне. Весь народ живет в г*вне, а г*вно живет вполне.

#5 sizif 22.10.2015 в 22:47:35

И познайте кой ще яде н...хер. ЕУ съвместно със САЩ ще си я поделят. Егати мизерната ситуаия

Новините

Най-четените