Засякоха бомби, изпратени до Барак Обама, Хилъри Клинтън и CNN

"Сикрет Сървис" е засекла два "съмнителни пакета", изпратени до бившия президент Барак Обама и Хилъри Клинтън. Агенцията разкри информацията в сряда.

Нито Обама, нито Клинтън са получили пакетите, нито са били застрашени да ги получат, коментират от "Сикрет Сървис". Пратките са открити при рутинни процедури за проверка на пощата. Установено е, че са "потенциални взривни устройства" и са били третирани като такива.

Пратката за Обама е засечена във Вашингтон в сряда сутринта, а тази за Клинтън е била изпратена до нея в Уестчестър, Ню Йорк, във вторник.

Устройствата са били сходни с това, открито в понеделник в дома на милиардера Джордж Сорос.

Съмнително устройство беше открито днес и в Time Warner Center в Ню Йорк, където се намират офисите на CNN. Нюзрумът на медията е бил евакуиран като предпазна мярка.

От медията съобщиха, че друг "съмнителен пакет с устройство" е бил изпратен и до Белия дом, но е бил засечен от службите. Според източник на CNN устройството е било подобно на това изпратено в домовете на Сорос, Клинтън и Обама.

От Белия дом вече излязоха с осъдителна позиция за изпратените пакети.

"Осъждаме опита за нападения над президента Обама, президента (Бил) Клинтън, бившият държавен секретар (Хилари) Клинтън и други обществени фигури", коментира говорителят на администрацията Сара Сандърс.

Тя посочи, че службите разследват случаите и се опитват да определят произхода на пакетите.

И двамата политици са представители на Демократическата партия в САЩ. Барак Обама беше президент в периода 2008-2016 г., а Клинтън беше кандидат на демократите за президент на изборите през 2016 г., спечелени от Доналд Тръмп.

#1 sim4o 24.10.2018 в 18:29:26

Соросоидите нищо ново не са научили - тъпоумни провокации .. Понеже са наясно, че ще отнесат хурката, при каквито и да е избори , сега левичарчетата са решили да се правят на жертви ..

#2 Nikkor 24.10.2018 в 20:26:29

FAKE NEWS

#3 GETI 24.10.2018 в 20:30:25

Поръчали са си ги, и си ги получили. Тая кампания за междинните избори е направо уникална ! Бомби до Клинтън, Обама, Сорос и CNN, а същевременно от Хондурас е тръгнал "поход на мингранти", които се заканват да "щурмуват" стената между САЩ и Мексико. В момента се движат с големи влекачи в Мексико. Точно за изборите ще бъдат на границата ! Американците бетер балканци станаха, с тия евтини циркаджийски номера.

#4 deowin 24.10.2018 в 20:47:13

Слаба работа са американските соросоиди с техните мизерни бомбички по пощата, дето естествено, че ще ги хванат. Друго са си руските соросоиди - десетки журналисти изтрепаха, бивши агенти и бизнесмени в изгнание тровят, а Немцов на моста пред Кремъл убиха за провокация. Не си поплюват, а действат. Руските соросоиди - най-соросоидни от всичките соросоиди по всичките земни кълбета!

#5 Conspirator 24.10.2018 в 21:00:15

Туит Обява. ''Търсят се кухи лейки. Пробиването на дупки в челото,монтирането на дръжка на гърба и наливането с туитове е гратис'' # писна ми

#6 Specifier 24.10.2018 в 21:22:08

РАДОСТНО Е, че тъпите номера на американските левичари правилн са анализирани във форума... Е, некои представители на говорящия/пишещ добитък са на друго, неЧовешко мнение, но това е обяснимо.

#7 Specifier 24.10.2018 в 21:28:22

ПП Забравили са да изпратят "бомби" до DA (Democratic Alliance) Тия разпределят гояма част от парите за левичарите, като прикриват донорите... а също и до по-известните кандидати на демократите.

#8 sim4o 24.10.2018 в 21:30:04

deowin | 24.10.201820:47 Слаба работа са американските соросоиди с техните мизерни бомбички по пощата, дето естествено, че ще ги хванат. Друго са си руските соросоиди - десетки журналисти изтрепаха, бивши агенти и бизнесмени в изгнание тровят, а Немцов на моста пред Кремъл убиха за провокация. Не си поплюват, а действат. Руските соросоиди - най-соросоидни от всичките соросоиди по всичките земни кълбета! -------------------- Да бе, Свиняго Малоумна .. без Немцов комунистическите митинги из необятната страна осиротяха .. Още се помнят огнените слова на Немцов на митинга на КПРФ в Калининград .. или как подгряваше публиката, на комунистическия митинг в Улан Уде .. Бурятските комунисти, щом чуят – Немцов - и червени искрици припламват в очите им .. Де ги тез митинги, де ги тез списатели, де го тоз глас .. Ей го - няма го Немцов .. никой не може по такъв неподражаем начин да се провиква на микрофона и левите прояви не са това което бяха .. Ей го МИТИНГА в знаковия Улан Уде : "Борис Немцов «разогревает» коммунистов.. В Улан-Удэ прошел организованный местными коммунистами митинг против введения в городе должности сити-менеджера. Протестную акцию КПРФ, собравшую несколько сотен человек, вряд ли бы заметили СМИ, если бы в ней не принял участие ... Борис Немцов. ... ... некогда популярному политику теперь приходится выступить на разогреве у бурятских коммунистов…" Ето и в Калининград : ".. организованный местным отделением КПРФ митинг, в котором принял участие ... Борис Немцов. Он был приглашен на митинг 21 августа, где звучало требование прямых губернаторских выборах. .. ... после своего выступления первый секретарь Калининградского ОК КПРФ Игорь Алексеевич Ревин пригласил на сцену Бориса Немцова". Паметта е жива! Огнените слова на Борис, са карали и Ленин на портретите да изглежда по-одухотворен, мисля си .. А сега? Червените знамена в цяла Русия осиротяха.. къде е, къде е Немцов .. Никой не е забравен, нищо не е забравено! П.П Свиняго Тъпа , МНОГО ПЪТИ СЪМ ВИ ПИТАЛ ВАС - РУСКАТА ГРУПИЧКА, защо под почти ВСЯКАКВА НОВИНА се емвате непременно да говорите за НЕЩО РУСКО? Нерде руските проблеми, нерде писаното в темата? Не ви ли е ПО–ВАЖНО това , което се случва в САЩ например .. а Русия и нейната политическа сцена и проблемите там - Бог с ней, какво ни засяга? САЩ и ЕС са ни ужким много по-близки , не ли? Или за тебе не е така? По-близка ти е Русия? Защо например ТИ постоянно го вееш пусто руско знаме? Приятелят ми Уточнителя вика, че които се интересуват винаги и навсякъде така неистово от всичко руско имат нещо общо с АБПФК . Я ти сподели, така ли е, сред приятели си, ще те разберем!

#9 Conspirator 24.10.2018 в 22:38:34

Туит. На една от бомбите е намерен пръстов отпечатък на Сталин,която била за CNN. На бомбата на Хилари пък,отпечатък на Путин. На онази,за президент Обама имало надпис ''За Победу,за Родину''.

Новините

Най-четените