Шофьор хвърли мъж в канала - докоснал колата му (ВИДЕО)

Руските власти повдигнаха обвинение за опит за убийство срещу бизнесмен, който хвърли минувач в канал на Санкт Петербург.

Причината: минувачът неволно докоснал колата му.

Пешеходецът, който, според свидетели, бил инвалид, случайно закачил Audi-то на 30-годишен бизнесмен с крака си, казват от прокуратурата.

Шофьорът излязъл от колата си, настигнал минувача, ударил го в лицето, след което го изхвърлил през парапетите в канала в централната част на града.

Жертвата, 44-годишен мъж, успял да излезе от водата и бил отведен в болница.

Шофьорът е задържан и го грози 11 години затвор.

За негово нещастие, хулиганската постъпка била заснета от шофьорската камера на минаващ наблизо автомобил.

Както в известно, в големите градове на Русия поради постоянните пътни инциденти и засиления трафик, водачите често шофират с включени камери.

Сцената предизвика вълна от критики и беше излъчена по руските телевизионни канали.

The Guardian припомня, че преди време вездесъщите руски шофьорски камери записаха бесен свещеник, който преследва мъж в провинциално градче в Русия, защото бил препречил пътя на скъпия седан на отчето.

#1 Vincent MoFo 18.10.2015 в 02:26:39

Това му викат православни ценности...простотия и фекални богове...

#2 vanko 18.10.2015 в 10:21:25

A! Хвърленият да не е наш Рокльо? Умълча се нещо...

#3 dedo adji 18.10.2015 в 12:03:08

Къде го търсиш русофобското паве в Петербург, бе Ванко. Него го хвърлили в канала на пречиствателната станция в Амстердам и иузлязъл от там под нова самоличност МоФо.

#4 Kleptoman 18.10.2015 в 16:52:06

1Vincent MoFo | 18.10.201502:26 Това му викат православни ценности...простотия и фекални богове... Отново се намери един полуидиот да пише. Луди и лоши хора има навсякъде!Не само в Русия. Справка можеш да си направиш ,като прочетеш доклада на САЩ ,че за последната година имат повече жертви,отколкото от периода 11.09.2001- до сега!Включените жертви в този период са както от терористични атентати,така и от военни действия при които има жертви! Тези в доклада са предимно от луди,влязли с огнестрелно оръжие в някое училище или МОЛ и заличили десетки!

Новините

Най-четените