От Хавиер Бардем до Ева Грийн на "Кан" 2018

Фестивалът в Кан е не просто едно от най-бляскавите кино събития за годината. Той е едно от местата, на които филмовият бизнес търси нови възможности и пазари.

Все пак става дума за "дома на качественото кино" - място, на което освен дългоочаквани премиери се провeждат и множество бизнес срещи, а филмови проекти намират финансиране и се сдобиват с разпространители в различни държави.

Тази година фестивалът в Кан ще се проведе между 8 и 19 май, а интересът към продукциите, които ще бъдат представени там вече расте. Не само към тези, които са част от официалната състезателна програма, но и онези филмови проекти, които в момента са в процес на създаване.

В галерията можете да видите няколко интересни филма, които се очаква да се "продават" добре и да привлекат интереса на разпространителите по света.

Някои от тях ще бъдат излъчени още на тазгодишното издание на Кан, за други премиерата все още предстои, а трети са в ранните етапи на създаването си. Всяко едно от тези заглавия обаче е любопитно, събира на екран настоящи и бъдещи големи имена в киното и най-важното - представя интересни истории в различни жанрове.

Новините

Най-четените