Актьорите, които спасяват блясъка на Холивуд

Холивуд не е това, което беше. Голяма част от продукциите са като направени по калъп, а филмовите звезди вече нямат предишния блясък и обаяние.

Дори и някои от най-любимите филми и шоута вече не успяват да ни грабнат вниманието за повече от пет минути.

Дали ще са пропуски в сюжета или лоша актьорска игра - непрекъснато имаме чувството, че нещо от тях ни липсва.

На този фон много от актьорите предпочитат да залагат на сигурно и да участват в скъпи франчайзи, които критиката ненавижда, но които са гаранция за добър боксофис. Дори някои от най-големите имена предприемат този ход, за да задържат кариерата си.

Но има и друг тип актьори - такива, които си знаят цената и които не правят компромиси с достойнството си. Те са истинско спасение за Холивуд и за неговата слава и неслучайно голяма част от тях са "абонирани" за най-престижните статуетки.

В галерията ще видите 10 такива звезди.

#1 e-mil 11.04.2018 в 10:13:19

"Ема Уотсън... Репутацията й е на едно от "добрите момичета" на Холивуд и показва, че дори и там е напълно възможно да съществува доза нормалност." Е... само преди месец казахте, че Ема Уотсън е една от най-големите сноби на Холивуд, която се държи саркастично и обидно. https://webcafe.bg/lifecafe/galeriya/id_558288965_Eto_koi_sa_nay-golemite_holivudski_snobi * * * "Том Ханкс... Почти всеки филм, в който той участва, си заслужава гледането и печели одобрението както на зрителите, така и на критиката." А Том Ханкс пък наскоро каза точно обратното: "Направил съм един куп ужасни филми, които нито имаха смисъл, нито носеха пари." В Холивуд може и да има доза нормалност, но във вашата редакция - явно не.

Новините

Най-четените