Преди звездата им да изгрее

Всеки актьор има култов филм, чрез който звездата му изгрява пред широката аудитория. След него идват поредица от заглавия, които да го направят мегазвезда.

Много преди тях обаче в кариерата на всеки има и такива филми, за които малцина знаят. Оказва се, че голяма част от актьорите, които днес блестят на екран, идват от филми, в които не ги помним.

А доста често се оказва, че в един филм участват повече от едно имена, непознати тогава, но световно известни днес. Например, имате ли представа къде е участвал Орландо Блум, преди да се окаже част от актьорския състав на „Властелинът на пръстените"? А ролите на Матю Макконъхи, преди да стигне до романтичните комедии с Дженифър Лопес и много преди „Истински детектив"?

Даниел Крейг преди да стане Бонд?

В галерията ви предлагаме 10 заглавия, в които участват цял набор звезди, които не сме забелязали.

#1 e-mil 27.01.2016 в 09:43:42

Орландо Блум играе в няколко филма преди "Властелинът на пръстените", само че нито един от тях не е "Блек Хоук". Всъщност снимките на "Блек Хоук" започват по-късно (през март 2001) и той излиза по кината една седмица след "Властелина". Преди "Бързи времена в Риджмънт" Шон Пен се снима в много успешния "Taps", който излиза предната година. Филмът даже има номинация за "Златен глобус" (за главната роля на Тимоти Хътън). Преди "Аутсайдерите" Емилио Естевез има прилична ТВ биография. Пък и да не забравяме чий син е - спокойно можем да кажем, че вече е бил известен. Том Круз също играе в "Taps" преди този филм. Не можем да кажем, че "Тънка червена линия" е бил преди да изгрее звездата на Кавийзъл, защото все пак в него той има много забележима, почти главна роля. Но преди това играе в изключително нашумелия "Редник Джейн".

Новините

Най-четените