"То" - Част 2: Кои актьори ще изиграят порасналите "загубеняци"

Първата част на "То" по едноименния роман на Стивън Кинг беше безспорен хит и наистина страхотен филм. Това до голяма степен се дължи и на страхотния каст, който режисьорът Андрес Мускети подбра за ролите на главните герои.

Стара максима в Холивуд е, че най-трудно и неприятно се работи с деца и с животни, но в случая очевидно изборът е бил добър, защото "То" се превърна в най-касовият филм на ужасите на всички времена, достигайки приходи от над 700 млн. долара.

Самата идея за толкова мащабна печалба на хорор филм накара Warner Bros. да поискат да запазят творческото ядро на филма и за втората част и така сред сценаристите отново може да се види името на Гари Дауберман.

Втората част на филма трябва да излезе (засега) на 6 септември 2019 г. Снимките по лентата започват този юли, а режисьорът Мускети обещава лентата да е по-мрачна и страшна от първата част и дори предопреди феновете да си носят памперси за възрастни.

Втората част на "То" ще проследява историята на вече порасналите членове на "Клуба на загубеняците". 27 години след събитията от първата част чудовището Пениуайз започва да се появява отново в Дери, а героите от първата част започват да се събират отново за една финална битка със страховития клоун.

Всеки, който е запознат с романа на Стивън Кинг, знае, че историята отива до някои наистина мрачни и груби моменти. А също и доста странна - нещо, с което в маркетинговия отдел на филмовата продукция вече се заиграват.

Вярно е, още в първата част имаше сериозни промени спрямо книгата, така че можем да очакваме подобно нещо и във втората, още повече, че тук излизането извън написаното от Кинг не дразнеше.

Иначе казано, можем да очакваме един стряскащ, брутален на моменти, и доста тъмен като усещане хорор филм, който да предаде най-доброто (поне така се надяваме след първата част) от романа на великия писател.

Още повече, че младата част от актьорския състав, която видяхме в първата част, също се очаква да се завърне и режисьорът Мускети вече намекна за това в забавен пост в Instagram.

Wake up, losers. Derry is calling 🤡 #itchapter2 #itmovie

Публикация, споделена от Andy Muschietti (@andy_muschietti) на Апр 1, 2018 в 4:05 PDT

"Клубът на загубеняците, събудете се. Дери ви вика #itchapter2 #itmovie", гласи коментарът към снимката.

Така основният въпрос остава кой ще играе ролите на порасналите герои. Вече се водят преговори и повечето имена са известни. Разгледайте галерията ни, за да видите кои са акьторите, които ще се появят в ролите на любимите ви персонажи от Дери, щата Мейн.

Новините

Най-четените