Огнените червенокоси актриси на Холивуд

Смята се, че в Холивуд на най-голяма почит са блондинките. Доказателствата за това като че ли са много - от Дженифър Лорънс, през най-добре платената актриса за 2018-а - Скарлет Йохансон, до класически примери като Чарлийз Терон, Ума Търман и Мишел Пфайфър.

Но червенокосите актриси винаги са имали една особена слава в шоубизнеса.

Първо, те далеч не са чак толкова често срещани, колкото блондинките и тези с кестеняви коси. Доста от знаменитостите с огнен цвят дори не са естествени червенокоски, а се доверяват на фризьорите си, за да станат такива.

Но естествени или не, червенокосите имат специфичното излъчване на страстни и дори фатални жени. Все пак червеното е един от най-ярките сигнали за опасност.

От друга страна цветът е и един от символите на страстта и любовта, така че не е чак толкова чудно защо звездите в червено са смятани за толкова сексапилни.

А увлечението по жени с огнени коси се пренася дори и в анимациите. Пример за това е изкусителната Джесика Рабит с нейната изрязана повече от приличното за рисувана героиня рокля.

В галерията ще видите още 10 сексапилни червенокоски, само че съвсем истински и от плът и кръв.

#1 бай Йух 26.08.2018 в 08:55:21

Искам от все сърце да поздравя целия екип на Webcafe за статията, която ми донесе истинска радост. Както вече 100 пъти съм писал, ще го напиша и за 101-ви: истинските джиндъри /ginger/ са най-редките, ценни и красиви жени. Истински диамант и кралиците сред жените. Жалко, че в България не се срещат такива жени. Съвсем сериозно обмислям варианта да отида до Шотландия и Ирландия и да си взема такава жена

#2 yoshi 27.08.2018 в 13:31:32

за вкус не се спори... човек е щастлив с това, което му харесва на него не с това което харесва на друг... който не е съгласен с мен е хитлер! 100 пъти ако повториш нещо явно никой не го интересува... къде си тръгнал да обясняваш каква жена ще си взимаш от полша ти добре ли си капацитет ли нещо къф си

Новините

Най-четените