От филмите за възрастни в нормалното кино: Актрисите, които смениха жанра

Филмовата индустрия за възрастни е особен занаят. За да е успешна една актриса там водещ фактор е външният вид, но същевременно се изисква и известен талант в преструването.

В никакъв случай не са необходими убедителни актьорски умения като за "Оскар", но все пак освен поредицата от стонове порноактрисите понякога трябва да запомнят и някоя кратка реплика. Като например героинята им да каже на колегата, който играе "доведения баща", нещо от рода на "Спокойно, мама спи". Вероятно тази част от работата вкарва в главите на някои от тези дами идеята, че те стават за истински актриси.

Не са една и две порнозвездите, които са се осмелили да се пробват и в "нормалното" кино.

Под нормално визираме всички игрални филми от други жанрове, в които основното действие не е свързано с движения в таза. Опити в киното и телевизията правят както легенди като Джена Джеймсън, Трейси Лордс и Саша "Не е от Сливница" Грей, така и по-свежи представителки на еротичния жанр.

Пробват се най-вече в комедии, защото там липсата на талант не пречи особено (вижте Адам Сандлър каква кариера направи). Случва се да се появят и в други жанрове, най-вече хорър филми - може би защото някой счита, че те са най-близо до еротиката или просто защото там винаги са нужни красиви момичета, които убиецът да гони. Но малко продуценти и режисьори са склонни да рискуват да сложат звезда от еротичните филми в главна роля.

Ето защо техните роли често са доста малки, понякога траят по-малко от минута и нерядко на актрисите им се налага да играят или стриптизьорки или просто измислени версии на самите себе си.

Но тези няколко секунди на екран са достатъчни, за да се изпуснеш "А, тази я знам!", без да се усетиш, че гледаш филма с гаджето си.

В галерията можете да видите няколко от актрисите от филми за възрастни, които са се снимали и в "нормални" филми.

#1 deaf 23.11.2018 в 16:38:33

Джеси Джейн и Съни Леоне спокойно могат да играят и в игрални филми. П.П. Уебкафе, тъпо е да делите филмите на "нормални" и за възрастни!

#2 IRCPoliceman 24.11.2018 в 12:49:25

Evil breed = Зло семе... Много сте зле, чес'но...

Новините

Най-четените