Филмови вечери вкъщи: пет неща, които да си пуснете по Netflix

Какво има човек, когато притежава голям телевизор, акаунт за Netflix и няколко свободни вечери? Щастие. Този човек има щастие.

Може и да звучи като клише, но гледането на филми и сериали по новия начин, наречен от по-умни хора от нас binge-watching или както му викахме преди маратон, е нещо, което носи истинско удоволствие на модерния зрител.

Гледането на сериали е ритуал. За него зрителят се подготвя по най-различни начини - някои си правят нещо за ядене, други си сипват питие, трети привикват котката да им прави компания, а четвърти гонят всички от вкъщи. Резултатът обаче е един - пускането на любимия филм или сериал бележи потапянето в един друг свят и може да продължи, докато гледането не ви омръзне или не му свърши сезонът.

Netflix, тези пионери на онлайн binge-watching-а, бяха сред първите, които направиха гледането на сериали по този начин възможно. Гледаш когато искаш, колкото искаш. Те предоставят на своите потребители целия сезон, а тяхната воля е колко ще изгледат.

Webcafe.bg и Samsung в поредица от текстове ще ви представим наша селекция от филмите и сериалите, които ние последно си пуснахме. Вече ви показахме селекцията ни от Amazon Prime, а сега е ред на сериали и филми, които гледаме по Netflix на премиум телевизора Samsung Q7C.

Нашият избор - вижте в галерията.

#1 zarpluh 04.11.2017 в 07:53:56

Изборът ви е потресаващ! Великолепен вкус!

Новините

Най-четените