Топ 10 на най-добрите във Висшата лига до момента

Седмият кръг във Висшата лига приключи с равенство 1:1 в дербито между Манчестър Юнайтед и Арсенал. След него "артилеристите" се завърнаха в топ 4 с по-добра голова разлика от Уест Хем, а "червените дяволи" са едва десети и регистрират най-лошия си старт от три десетилетия насам.

От толкова Ливърпул не е ставал шампион, но тимът на Юрген Клоп натрупа вече пет точки преднина пред Манчестър Сити, с който водеше свирепа битка и през миналата кампания.

Приятната изненада до момента е тимът на Лестър, който е на трета позиция - на две точки зад шампионите и на две пред Арсенал.

В събота Брендън Роджърс се завръща на "Анфийлд", но като мениджър на "лисиците" и ще се опита да открадне нещо от европейския шампион Ливърпул.

През лятото Лестър се раздели със суперзвездата си Хари Магуайър, но въпреки това липсата на английския национал засега не се усеща на "Кинг Пауър стейдиъм".

Сезонът обаче е в твърде ранна фаза и със сигурност ще видим много обрати и неочаквани събития. Някои тенденции в Премиършип обаче вече се открояват, а в галерията ви предлагаме топ 10 на най-добрите в английския елит до момента.

Новините

Най-четените