10, с които Борусия и Монако може би ще се разделят през лятото

Борусия Дортмунд и Монако преживяха неприятна вече във вторник.

1/4-финалът на „Сигнал Идуан Парк” бе преместен за сряда заради поредица от три експлозии по пътя на автобуса на домакините от хотела към стадиона.

Германската полиция все още работи по множество версии, включително и по тази за терористичен акт, въпреки че точно тя се отхвърляше в първите часове след инцидента.

За щастие, фатални случаи липсват, а пострадалите са единствено Марк Бартра и един полицай, част от ескорта на автобуса. Бартра вече е опериран след фрактурата в ръката.

След атаката част от феновете на Монако се възползваха от гостоприемството на домакинските привърженици след призива на Борусия #bedforawayfans и прекараха нощта в домовете им, приготвяйки се за двубоя в сряда.

В деня след инцидента всички отново са на вълна футбол и очакват поредното шоу от два от най-атрактивните отбори в Шампионската лига този сезон, а ние очакваме да видим в действие младите таланти, чиито звезди изгряха от началото на кампанията.

В галерията може да видите топ 10 на футболистите от Борусия и Монако, към които ще има най-сериозен интерес през лятото. И на двата тима ще им бъде трудно да ги задържат.

Новините

Най-четените